>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<Språk:Svenska
ISBN-10:9789189120488
Utgivningsdatum:
Format:pdf.epub.mobi.ibooks.mp3.ogg.txt.rtf.doc
Filstorlek: 2721,44 KB

En tarotbok för ALLA!
”Massor av människor har genom åren fått hjälp av Cassandra Eason. Det som är så utmärkande för Cassandra är att de människor som kommer till henne för att få hjälp, oftast kommer med oro, bekymmer och problem och därför känner sig ganska nere. Genom alla de år som jag suttit med och tolkat åt Cassandra här i Sverige, har 100% procent av hennes klienter ALLTID lämnat oss glada, lättade och med en känsla av att de nu är på rätt väg till att kunna lösa sina problem. Jag pratade med Cassandra om vad det är i hennes tarottolkningar som gör alla människor så glada och lyckliga och när hon förklarade det för mig, tyckte jag att det är verkligen något som Cassandra borde dela med sig av. Sagt och gjort och så kom den här fantastiska boken till!”
Susanne Fryhl

Cassandra Eason delar här med sig av sin fantastiska kunskap där hon varvar sitt stora kunnande om Tarotkorten med sin psykologiutbildning och sin enorma erfarenhet.
När man läser Stora boken om Tarot inser man snabbt att Tarotkort är inget att vara rädd för och lusten att börja tolka tarotkorten blir så stor att man bara måste ha en tarotlek och starta direkt!
Boken lär dig hur du ska utveckla den intuition och de psykiska krafter du redan besitter. På det viset kan du, oavsett om du tolkar korten åt dig själv, vänner, familjemedlemmar eller professionellt, upptäcka något som inte är en förutbestämd väg utan de underbara möjligheter som vi alla kan få upp ögonen för när vi tolkar Tarotkorten och utforskar våra framtida alternativ. Utforska Tarotkortens fantastiska värld och få de svar du behöver redan idag. Boken vänder sig både till de som aldrig provat Tarotkorten tidigare och till de som redan är vana tarottolkare. Cassandra Eason är en internationellt erkänd författare och clairvoyant medium. Hon har gett ut Tarotböcker på tio språk och undervisar och föreläser om Tarot och alla aspekter av psykisk utveckling. Cassandra använder sig av Tarotkorten terapeutiskt och för att hjälpa människor att upptäcka sin potential, både på det personliga planet och i yrkeslivet.Nedladdningar:588
Besök:623

Läs boken Stora boken om tarot i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Stora boken om tarot pdf download
Stora boken om tarot e-bok apple
Stora boken om tarot bok pdf svenska
Stora boken om tarot epub books download
Stora boken om tarot las online bok
svenska Stora boken om tarot pdf
Stora boken om tarot book online
Stora boken om tarot book på svenska
Stora boken om tarot audiobook svenska gratis
Stora boken om tarot pa svenska pdf free download
Stora boken om tarot på svenska pdf
Stora boken om tarot on kindle
Stora boken om tarot epub on ipad
Stora boken om tarot svenska audiobook free
Stora boken om tarot ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *