>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<Utgivningsdatum:
ISBN-10:9789146233688
Språk:Svenska
Format:.pdf.mobi.epub.fb2.doc.ibooks.txt
Filstorlek: 5945,19 KB

Utsedd till Årets bästa svenska kriminalroman 2016 av Svenska Deckarakademin!

De rikaste rika och de mest utsatta behöver sällan träffas. Utom i Djursholms allmänna gymnasium. Fem tonåringar, och en lärare som vill väl. Det slutar i katastrof. Nio månader senare ställs artonåriga Maja inför rätta.

”Jag vet inte hur jag ska orka lyssna. Men det är farligt att släppa på koncentrationen. För då kommer ljuden. Ljudet när de kom in i klassrummet och drog bort mig, ljudet när Sebastians skalle föll i golvet, det lät ihåligt. Det dånar i mig, så fort jag inte passar mig kommer det tillbaka. Jag pressar naglarna in i mina handflator, försöker ta mig därifrån. Men det hjälper inte. Min hjärna släpar alltid tillbaka mig till det där jävla klassrummet.”

Störst av allt är en stenhård rättegångsthriller, ett inkännande porträtt av en ung människa och en svidande vidräkning med ett samhälle som obönhörligt håller på att glida isär. Ett drama som väcker frågor om skuld och ansvar, straff och försoning.

Om Störst av allt:

”Låt mig säga det från början: detta är en fruktansvärt bra bok, och det handlar inte i första hand om vad den handlar om och faktiskt inte ens om vad Malin Persson Giolito vill säga. Det är bara helt osannolikt skickligt berättat, med raseri i varenda mening och ett skrivet talspråk som är rakknivsvasst, snärtigt och så välformulerat att få författare kommer i närheten. Det är så här en bra bok ska se ut, så att man egentligen struntar i allt annat utom att njuta av läsningen.” Lotta Olsson, Dagens NyheterNedladdningar:283
Besök:737

Läs boken Störst av allt i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Störst av allt pdf download
Störst av allt e-bok apple
Störst av allt bok pdf svenska
Störst av allt epub books download
Störst av allt las online bok
svenska Störst av allt pdf
Störst av allt book online
Störst av allt book på svenska
Störst av allt audiobook svenska gratis
Störst av allt pa svenska pdf free download
Störst av allt på svenska pdf
Störst av allt on kindle
Störst av allt epub on ipad
Störst av allt svenska audiobook free
Störst av allt ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *