>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<Utgivningsdatum:
ISBN-10:9789152319895
Språk:Svenska
Format:.epub.mobi.pdf.djvu.txt.fb2.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Filstorlek: 6772,29 KB

Svenska impulser 3
Svenska impulser är ett läromedel i svenska som söker nya vägar till lärande och utveckling, allt inom ramen för en tydlig struktur. Svenska impulser förstärker och fördjupar elevernas kunskaper. Men böckerna fyller också på, utmanar och leder vidare. I Svenska impulser får eleverna gott om tillfällen att samtala, skriva, diskutera, undersöka, lyssna och agera.

Svenska impulser 3 tar ett helhetsgrepp om kursen Svenska 3. I fyra gedigna block får eleverna fördjupa sig i retorik, formellt skrivande, litterär analys och språkhistoria.
I blocket ””Retorik – i teori och praktik”” får eleverna ytterligare träning i den retoriska arbetsprocessen genom en mängd praktiska övningar i att skriva och hålla tal, men också genom att analysera andras tal. Tydliga mallar finns i boken som stöd för eleverna. Här får eleverna även fördjupa sina kunskaper inom argumentation. I ””Mot ett formellt skrivande”” tränas eleverna i att skriva texter av vetenskaplig karaktär. Disposition, språk och stil gås igenom i texter som eleverna kan tänkas möta i högskolan och arbetslivet. I blocket ””Nycklar till litteraturen”” får eleverna möta skönlitteratur i olika genrer och från olika tider, och öva sig i att göra textnära litterära analyser. Ett antal litteraturvetenskapliga begrepp gås igenom och exemplifieras. Blocket ””Svenskan i ständig förändring – en historia om språket”” ger en överblick över svenska språkets utveckling men handlar också om andra språks ursprung och vad som gör att språk hela tiden förändras.

Lärarhandledning till Svenska impulser 3 hittar du här:
http://www.sanomautbildning.se/Laromedel/Gymnasie–vuxenutbildning/Svenska/Baslaromedel/Svenska-impulser/Lararhandledning/

Svenska impulser 3 onlinebok
Onlineboken är en digital kopia av den tryckta boken. Fördelarna är många – boken är alltid tillgänglig från vilken dator/surfplatta som helst med internetuppkoppling och boken har flera interaktiva funktioner. I alla onlineböcker finns anteckningsblock, skriv- och ritverktyg, zoom och bokmärke. Onlineboken går också att lyssna på.Nedladdningar:538
Besök:932

Läs boken Svenska impulser 3 (kursen Svenska 3) i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Svenska impulser 3 (kursen Svenska 3) pdf download
Svenska impulser 3 (kursen Svenska 3) e-bok apple
Svenska impulser 3 (kursen Svenska 3) bok pdf svenska
Svenska impulser 3 (kursen Svenska 3) epub books download
Svenska impulser 3 (kursen Svenska 3) las online bok
svenska Svenska impulser 3 (kursen Svenska 3) pdf
Svenska impulser 3 (kursen Svenska 3) book online
Svenska impulser 3 (kursen Svenska 3) book på svenska
Svenska impulser 3 (kursen Svenska 3) audiobook svenska gratis
Svenska impulser 3 (kursen Svenska 3) pa svenska pdf free download
Svenska impulser 3 (kursen Svenska 3) på svenska pdf
Svenska impulser 3 (kursen Svenska 3) on kindle
Svenska impulser 3 (kursen Svenska 3) epub on ipad
Svenska impulser 3 (kursen Svenska 3) svenska audiobook free
Svenska impulser 3 (kursen Svenska 3) ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *