>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<Språk:Svenska
ISBN-10:9789188347411
Utgivningsdatum:2017-02-13
Format:.pdf.mobi.epub.fb2.doc.ibooks.txt
Filstorlek: 5574,49 KB

Blomman, humlan, mossan.
Lukta, lyssna, gosa.
Det är vår i skogen!

Vår, sommar, höst och vinter följer vi fyra olika barn som på egen hand upptäcker naturen. Äventyr med alla sinnen vidöppna. Lika enkelt som storslaget!

Pekbok från cirka 0 år.

OLIKA förlag tilldelades Rättvisepriset 2012 och Stenbecksstipendiet för sitt arbete för jämställdhet och jämlikhet i bokvärlden. Boken är tryckt i vår geografiska närhet på miljöcertifierat papper och tryckeri.

Sagt om boken:

Med små medel och varm känsla förmedlar författaren Åsa Mendel-Hartvig och illustratören Maija Hurme kunskap och engagemang. Text och bild bildar en tilltalande naivistisk enhet som barnet lätt knyter an till – ett alldeles ypperligt möte!

Maria Nestorzon, BTJ

I boken visas bilder på allt möjligt i skogen och vad en kan göra med det. Bilderna är färgstarka och glädjefyllda med blommor, kottar och stövlar i skogen. Den får också med relationen mellan förälder och barn på ett rörande sätt och jag ser fram emot att läsa den för minstingen eftersom stora mest gillar långa texter och målande beskrivningar. Här är det bilderna som talar för sig själva till stor del i båda bilderna, och på ett bra sätt!

365 böcker du borde läsa

Illustrationerna är tydliga och mjuka men på samma gång går de rakt in i hjärtat med sin enkla men ändå målande närvaro. Bilderna jobbar med blickar och händer som gör att bilderna blir tydliga och grönskan ger allting en fin inramning.

Anna Liv Lidström, för Dagens bok. 8 av 10 i betyg!

Att upptäcka skogen på våren det är grönt och fint. Blommor att lukta på, humla att lyssna på, mossa att gosa med, kotte att tugga på och pappa att pussa på. Det kommer tre böcker till i denna söta serie, en bok för varje årstid. Ser jag fram emot!

Prickiga Paula

Berättelsen byggs upp genom ett roligt växelspel mellan titta (”humla”) och göra (”lyssna humlan”). Det är verkligen en pekbok som visar att det lilla egentligen är det stora.” ”Fin skildring av närhet mellan pappa och barn också!

Bokunge

”Titta skogen”, med text av Åsa Mendel-Hartvig och bild av Maija Hurme, är en mossmjukt illustrerade småbarnsbok om föräldraskap och skogspromenad. De enkla orden handlar om närhet och natur: ”Lyssna humlan”, ”Titta myran”, ”Pussa pappa”.

Tekoppens tankar

Min sexmånaders tittar fascinerat på de färgglada bilderna och lyssnar på mina ord. Vi tar med oss böckerna ut i naturen och jämför tillsammans med treåringen. Det är böcker att inte bara läsa utan uppleva. De skapar både ord och känslor på en gång. Det är både göra och se. Det är perfekt för det lilla barnet och roligt för det stora barnet. Aktiverar alla sinnen.

365 böcker du borde läsa, recension 2Nedladdningar:528
Besök:712

Läs boken Titta skogen! i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Titta skogen! pdf download
Titta skogen! e-bok apple
Titta skogen! bok pdf svenska
Titta skogen! epub books download
Titta skogen! las online bok
svenska Titta skogen! pdf
Titta skogen! book online
Titta skogen! book på svenska
Titta skogen! audiobook svenska gratis
Titta skogen! pa svenska pdf free download
Titta skogen! på svenska pdf
Titta skogen! on kindle
Titta skogen! epub on ipad
Titta skogen! svenska audiobook free
Titta skogen! ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *