>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<Språk:Svenska
ISBN-10:9789174254129
Utgivningsdatum:
Format:.epub.mobi.pdf.djvu.txt.fb2.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Filstorlek: 8745,49 KB

Här börjar din resa till Tokyo, världens största stad och ett fascinerande resmål. Tokyo är staden som värnar om sitt förflutna samtidigt som den gör djärva satsningar för framtiden. Upplev byggnadsverken från Edoperioden, det kejserliga palatset, stadens färgstarka helgedomar och tempel, promenadträdgårdar och noteater, och insup den världsberömda futuristiska arkitekturen.

Här presenteras den japanska huvudstaden område för område. Med utförliga texter och översiktskartor eller perspektivteckningar av viktiga platser och sevärdheter hjälper guiden dig att hitta till det du drömt om att uppleva, och den omfattande texten innehåller allt från historia och kultur till shopping och nöjesliv. Här finns förslag till både stadsvandringar och spännande utflykter utanför Tokyos gränser, och den matnyttiga informationen i boken gör det lätt att planera sin resa, liksom att hitta till de bästa hotellen, restaurangerna och butikerna.

Med sitt generösa bildmaterial, kartor och teckningar är det här en oumbärlig och inspirerande bok och en garanti för en lyckad resa till en av världens mest fängslande storstäder.Nedladdningar:321
Besök:981

Läs boken Tokyo i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Tokyo pdf download
Tokyo e-bok apple
Tokyo bok pdf svenska
Tokyo epub books download
Tokyo las online bok
svenska Tokyo pdf
Tokyo book online
Tokyo book på svenska
Tokyo audiobook svenska gratis
Tokyo pa svenska pdf free download
Tokyo på svenska pdf
Tokyo on kindle
Tokyo epub on ipad
Tokyo svenska audiobook free
Tokyo ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *