>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<Språk:Svenska
Utgivningsdatum:2017-05-09
ISBN-10:9789147114238
Format:.epub.mobi.pdf.djvu.txt.fb2.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Filstorlek: 3915,74 KB

Traumatologi är en heltäckande lärobok inom ämnet som är anpassad till svenska förhållanden. Den är både lärobok och instruktiv handbok i primärt omhändertagande på olycksplatsen, under transporten, i akutrummet, under den primära kirurgiska behandlingen samt vid radiologisk diagnostik, anestesi och intensivvård.

Läs mer
Denna andra upplaga är nu uppdaterad och utökad enligt den senaste utvecklingen på området och beskriver vården vid trauma med utgångspunkt från kroppens alla delar.
Boken är rikt illustrerad med foton, teckningar och röntgenbilder som underlättar lärandet. Kapitlen följer en tydlig indelning som tillsammans med bokens layout bildar en pedagogisk struktur.
Bokens målgrupp är studenter på läkar- och sjuksköterskeprogrammet, såväl grund-som avancerad nivå, samt yrkesverksamma sjuksköterskor och läkare inom alla de områden av sjukvården som ansvarar för omhändertagande av skadade på olycksplatsen, under transport och på sjukhus.

Om författarna
Huvudförfattare och samordnare är professor emeritus Sten Lennquist, kirurg och tidigare klinikchef vid universitetssjukhuset i Linköping. Han har lett ett drygt femtiotal vidare- och efterutbildningskurser i traumatologi för Socialstyrelsen, Svensk Kirurgisk Förening, Nordisk Kirurgisk Förening och International Association for Trauma and Surgical Intensive Care (IATSIC). Sten är författare till ett stort antal vetenskapliga publikationer och lärobokskapitel i ämnet och valdes 2007 till ”Founding President” i European Society for Trauma & Emergency Surgery. Han är fortfarande verksam som kursledare och föreläsare vid bland annat de internationella MRMI-kurserna (Medical Response to Major Incidents).
Som författare till de totalt 33 kapitlen inom traumatologins alla områden har ett drygt tjugotal specialister deltagit, samtliga med stor erfarenhet av både klinisk och pedagogisk verksamhet inom sina respektive områden.Nedladdningar:317
Besök:896

Läs boken Traumatologi i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Traumatologi pdf download
Traumatologi e-bok apple
Traumatologi bok pdf svenska
Traumatologi epub books download
Traumatologi las online bok
svenska Traumatologi pdf
Traumatologi book online
Traumatologi book på svenska
Traumatologi audiobook svenska gratis
Traumatologi pa svenska pdf free download
Traumatologi på svenska pdf
Traumatologi on kindle
Traumatologi epub on ipad
Traumatologi svenska audiobook free
Traumatologi ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *