>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<Språk:Svenska
Utgivningsdatum:2015-09-22
ISBN-10:9789113069098
Format:pdf.epub.mobi.ibooks.mp3.ogg.txt.rtf.doc
Filstorlek: 5381,14 KB

”Han har kommit i trotsåldern”, suckar vi föräldrar när barnet plötsligt blir allmänt omöjligt. I själva verket består livet av många olika perioder av trots. Och väl är det. Trots leder till mognad och utveckling. Det är alltså inget fel när barnet plötsligt är på tvärs. Men det kan vara väldigt jobbigt. Det som fungerade så bra tidigare, fungerar plötsligt inte alls. Vi känner inte igen barnet och oroar oss för hur vårt jobbiga barn kommer att fungera tillsammans med andra barn och vuxna.

Vi trotsar i perioder genom hela livet. Fast vi säger det på olika sätt i olika åldrar. Redan under det första levnadsåret har bebisen sina ”trotsperioder” och trotsåldern vid två-tre år känner vi alla till. Sedan kommer nya perioder av trots och utveckling vid fyra, sex, nio och tolv år, och naturligtvis i tonåren. Dessutom under graviditeten, som ju också är en tid av stor omställning för både kvinnor och män. Den här boken handlar om trotsperioderna under barndomen fram till tonåren, samt under graviditeten.

Trotsboken kom första gången 2001 och blev snabbt en stor framgång. Responsen från föräldrar har varit enorm. Nu kommer den fjärde utgåvan av boken, med uppdaterat innehåll och ny form.Nedladdningar:316
Besök:924

Läs boken Trotsboken i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Trotsboken pdf download
Trotsboken e-bok apple
Trotsboken bok pdf svenska
Trotsboken epub books download
Trotsboken las online bok
svenska Trotsboken pdf
Trotsboken book online
Trotsboken book på svenska
Trotsboken audiobook svenska gratis
Trotsboken pa svenska pdf free download
Trotsboken på svenska pdf
Trotsboken on kindle
Trotsboken epub on ipad
Trotsboken svenska audiobook free
Trotsboken ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *