>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<ISBN-10:9789174619218
Språk:Svenska
Utgivningsdatum:
Format:pdf.epub.mobi.ibooks.mp3.ogg.txt.rtf.doc
Filstorlek: 4571,45 KB

Vem är Donald Trump och vad vill han?
Som barn toppred Donald sina syskon och kompisar, men egentligen ville han bara leva upp till pappa Freds högt ställda förväntningar. Efter utbildning på ett internat med militär disciplin fick han ta över faderns fastighetsföretag och kom i kontakt med maffian, korrupta politiker och advokater. Han lärde sig att all publicitet är bra – även negativ.
I slutet av 1980-talet verkade Trump äga Manhattan och flera glittriga kasinon. Men imperiet var överbelånat och stod på randen till konkurs. De skoningslösa New York-tabloiderna frossade i Trumps otrohet och hans skilsmässor.
Räddningen blev dokusåpasuccén The Apprentice. En pånyttfödd Trump fantiserade parallellt med tv-inspelningarna om att bli president, utan omvägar via trista politiska uppdrag som borgmästare eller kongressledamot.
I juni 2015 sjösatte han sin kampanj med mottot ”Make America Great Again”. Det populistiska budskapet gick hem i tillräckligt många delstater för att garantera att den mest oerfarne presidenten i USA:s historia fick ta över makten i Vita huset.
Här skildras Trumps krokiga väg till maktens centrum och de röda trådarna i hans liv: lögner, bekräftelsebehov, hämndlystnad, skryt och pengar. Fram träder bilden av en man som alltid drömt om att bli rikast, bygga världens högsta skyskrapa, ha de vackraste kvinnorna vid sin sida och vinna i allt han företar sig.

KARIN HENRIKSSON är bosatt i Washington D.C. sedan tre decennier tillbaka och rapporterar i Svenska Dagbladet, Amerikaanalys, Utrikesmagasinet och flera andra medier.
Hon har tidigare gett ut en rad böcker om USA och dess politiska förhållanden, bland andra Reagan – en kontroversiell ikon (2015). ”Med dess informella stil ger boken en lättillgänglig presentation på svenska av denna kontroversiella person. Texten avslutas med en litteraturlista, en kronologi och ett personregister.”
Julie Hansen, BTJ ”Spännande, och skrämmande, biografi om mannen som kommer att gå till historien som USA:s mest inkompetente president.”
BLT ”Trump. Miljarderna, medierna, makten har en biografisk röd tråd, men jag ser den framför allt som ett lysande politiskt reportage av det slag som förekommer ofta i Storbritannien och USA, men är alltför sällsynt i Sverige.”
Christian Swalander, Smålandsposten ”Det är en perfekt bok för den som vill få en god inblick i Trumps värld och förstå hur han tänker och handlar.”
Linus Hellman, Skaraborgs AllehandaNedladdningar:414
Besök:632

Läs boken Trump : miljarderna, medierna och makten i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Trump : miljarderna, medierna och makten pdf download
Trump : miljarderna, medierna och makten e-bok apple
Trump : miljarderna, medierna och makten bok pdf svenska
Trump : miljarderna, medierna och makten epub books download
Trump : miljarderna, medierna och makten las online bok
svenska Trump : miljarderna, medierna och makten pdf
Trump : miljarderna, medierna och makten book online
Trump : miljarderna, medierna och makten book på svenska
Trump : miljarderna, medierna och makten audiobook svenska gratis
Trump : miljarderna, medierna och makten pa svenska pdf free download
Trump : miljarderna, medierna och makten på svenska pdf
Trump : miljarderna, medierna och makten on kindle
Trump : miljarderna, medierna och makten epub on ipad
Trump : miljarderna, medierna och makten svenska audiobook free
Trump : miljarderna, medierna och makten ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *