>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<Utgivningsdatum:
ISBN-10:9789175035413
Språk:Svenska
Format:.pdf.mobi.epub.fb2.doc.ibooks.txt
Filstorlek: 1226,53 KB

Utsedd till Sveriges bästa kriminalroman 2015

UltiMatum är en skarpladdad thriller om ett Stockholm och Sverige där ingenting är vad det verkar, där alla medel är tillåtna för att nå makten. Anders de la Motte räknas som en av landets främsta deckarförfattare och hans böcker läses och älskas av fans över hela världen.

När ett illa tilltygat lik hittas i vattnen utanför regeringspartiets kursgård hamnar ärendet på kriminalinspektör Julia Gabrielssons bord. Vem är den döde och varför har något ansträngt sig så för att kroppen inte ska kunna identifieras? Det dröjer inte länge förrän Julia inser att att det finns människor som är beredda att göra nästan vad som helst för att hindra att sanningen kommer fram.

Polismannen David Sarac jagas av demoner. Efter en våldsam uppgörelse som nästan kostade honom livet, vårdas han på en sluten klinik långt från huvudstaden. Han gömmer undan sömntabletterna han får av skötarna. Tjugotvå stycken har han fått ihop, och snart är det dags att ta dem, att för alltid tysta de anklagande rösterna i huvudet. Men ett mystiskt erbjudande får honom att skjuta upp sin död: Vad sägs om ett byte? Quid pro quo? Dina hemligheter mot mina.

”Anders de la Motte inledde sin nya bokserie med Memo-Random häromåret. Nu är det dags för UltiMatum, som tar vid där den förra boken slutade. Precis som den förra boken är det här rasande spännande … Anders de la Motte har ett driv i sitt berättande som gör hans böcker till riktiga bladvändare.”
Ölandsbladet

”Både puls och spänning ligger på topp.”
ÖstgötaCorrespondenten

”En oerhört spännande historia om maktkamp, bedrägerier och korruption. Anders de la Motte har också fyllt sin bok med en mängd intressanta karaktärer som är härligt svåra att placera in på en svart/vit eller ond/god skala. Slutet bjuder dessutom på en rejäl överraskning och jag längtar redan efter mer från denna mörka och välformulerade värld.”
Norra Skåne

”Anders de la Motte skriver här en modern svensk thriller av internationell klass, med moraliskt samhällspatos och visuella kvaliteter. Lite som
böckerna om Arne Dahl och filmerna om Jason Bourne i ett paket. Vi förbehåller oss rätten att vid behov korrigera recensionstexten.
BTJ

Om MemoRandom

”Jag vet inte hur många gånger jag läst en kriminalroman och blivit besviken på slutet. Jag vill att boken ska vara överraskande och andlöst spännande ända in i mål. MemoRandum håller hela vägen. …/en/ effektivt berättad historia om organiserad brottslighet, poliser som spelar dubbelspel och maktmissbruk högt uppe i den politiska sfären.”
Ingalill Mosander, AftonbladetNedladdningar:437
Besök:774

Läs boken UltiMatum i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
UltiMatum pdf download
UltiMatum e-bok apple
UltiMatum bok pdf svenska
UltiMatum epub books download
UltiMatum las online bok
svenska UltiMatum pdf
UltiMatum book online
UltiMatum book på svenska
UltiMatum audiobook svenska gratis
UltiMatum pa svenska pdf free download
UltiMatum på svenska pdf
UltiMatum on kindle
UltiMatum epub on ipad
UltiMatum svenska audiobook free
UltiMatum ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *