>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<ISBN-10:9789144072432
Utgivningsdatum:2011-06-22
Språk:Svenska
Format:.epub.mobi.pdf.djvu.txt.fb2.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Filstorlek: 9596,66 KB

Veckans ord 4-6 är en av våra mest populära och omtyckta serier. Veckans ord har fräscha illustrationer och ger en systematisk och väl genomtänkt stavningsträning med omväxlande övningar och roliga bilder.

I Veckans ord är orden kapitelvis ordnade i en struktur som underlättar elevernas förståelse för hur ord ska stavas. Veckans ord behandlar de viktigaste stavningsreglerna, tillämpade på högfrekventa ord. Varje del innehåller 360 ord, uppdelade på 30 kapitel med vardera 12 ord.

Övningarna är omväxlande, men alla kapitel följer samma uppläggning. Efter en genomgång av ett eller två kapitel kan eleverna därför arbeta på egen hand med Veckans ord.

Orden i respektive kapitel har alltid något gemensamt. I en regelruta i varje kapitel presenteras den stavningsregel eller de stavningsregler som övas. De lärare som så önskar kan samla hela klassen för genomgång av regeln, som inledning till elevernas fortsatta självständiga arbete med orden.

Med Veckans ord 6 vill vi framför allt att eleverna ska förstå ords uppbyggnad (förstavelse, grundord, avledningsändelse), och att ett ords uppslagsform är viktig för hur det stavas. Dessutom repeteras betoningsreglerna för svenska och främmande ord, dubbelteckningens regler och undantag, men nu med lite svårare ord än i Veckans ord 4 och Veckans ord 5.Nedladdningar:361
Besök:699

Läs boken Veckans ord 6 i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Veckans ord 6 pdf download
Veckans ord 6 e-bok apple
Veckans ord 6 bok pdf svenska
Veckans ord 6 epub books download
Veckans ord 6 las online bok
svenska Veckans ord 6 pdf
Veckans ord 6 book online
Veckans ord 6 book på svenska
Veckans ord 6 audiobook svenska gratis
Veckans ord 6 pa svenska pdf free download
Veckans ord 6 på svenska pdf
Veckans ord 6 on kindle
Veckans ord 6 epub on ipad
Veckans ord 6 svenska audiobook free
Veckans ord 6 ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *