>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<Språk:Svenska
ISBN-10:9789163889912
Utgivningsdatum:
Format:.pdf.mobi.epub.fb2.doc.ibooks.txt
Filstorlek: 2577,65 KB

Syskonbråk och försoning med hög igenkänningsfaktor

Stina Wirséns älskade vemfigurer har blivit stora och fått egna barn, nu är det dags att lära känna en ny generation små kompisar. Gnis och Knatt är syskon, och nu ska de få ett syskon till. Superspännande!

Äntligen har bebisen kommit. Gnis och Knatt har väntat och längtat. Här ska det lekas! Men först är bebisen för liten, liten och tråkig. Och när den väl har vuxit och kan vara med, så vill den lilla BARA vara med Gnis, och Knatt får inte alls vara med…

Syskonsvartsjuka som svider. Stina Wirsén kan som ingen annan beskriva en vardaglig situation med lika delar dramatik och humor. Både stora och små kan känna igen sig i hur orättvist det kan bli när kärleken och viljan att vara nära inte blir besvarad som man vill av en ny familjemedlem.

Stina Wirséns populära serie har nu fyllt tio år och då tar en yngre generation Vemdjur vid och skapar nya berättelser. Det här är böcker med vardagsnära ämnen att läsa och prata om tillsammans.

”Stina Wirsen tecknar i en stil som ger oss en känsla av rörelse där allt händer i en rasande fart. Den speciella linjeföringen, där färgpennan hela tiden har gått i cirklar och gärna utanför konturlinjerna, skapar ett expressivt uttryck vilket speglar de starka känslorna som är i omlopp. Texten är kort och har en laddad ton med många utropstecken. Vems syskon? är en härlig vardagsberättelse med ett genuint barnperspektiv.”
BTJ-häftetNedladdningar:332
Besök:728

Läs boken Vems syskon? i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Vems syskon? pdf download
Vems syskon? e-bok apple
Vems syskon? bok pdf svenska
Vems syskon? epub books download
Vems syskon? las online bok
svenska Vems syskon? pdf
Vems syskon? book online
Vems syskon? book på svenska
Vems syskon? audiobook svenska gratis
Vems syskon? pa svenska pdf free download
Vems syskon? på svenska pdf
Vems syskon? on kindle
Vems syskon? epub on ipad
Vems syskon? svenska audiobook free
Vems syskon? ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *