>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<Språk:Svenska
ISBN-10:9789100172336
Utgivningsdatum:
Format:pdf.epub.mobi.ibooks.mp3.ogg.txt.rtf.doc
Filstorlek: 9365,79 KB

Den kortaste kärleken kan ibland få de längsta konsekvenserna. Under falskt namn kommer den unga Sandrine från krigets mörker till ett soldränkt försommarsverige. Året är 1945. Hennes enda bagage är ett barn hon tänkt göra sig av med, och en hemlighet som hon är beredd att göra vad som helst för att behålla.
Sju månader senare står hon brud på en ö längst ute i skärgården. Kvinnoläkaren Ivan Ceder har sökt dispens för sin ännu inte giftasmyndiga brud, den hälften så gamla Sandrine. Bakgrund: okänd. Sjutton år, med döden bakom sig och livet framför sig?
Genom att säga ja till Ivan gifter Sandrine in sig i en främmande värld: den stora överklassläkten Ceder. Under bröllopsnatten drar en farlig snöstorm in över arkipelagen och hela festföljet fryser fast ute på ön. Det är som om denna natt förebådar hur resten av äktenskapet ska bli – en iskall mesallians byggd på hemligheter, lögner och rädsla.

Vera är Anne Swärds fjärde roman, om flykt och överlevnad, om mödrar och döttrar- om skuld och kärlek som följer med i generationer.

Det finns en naturens gåta ingen kan förklara. Hur kan sjögräset vaja så viktlöst under vattenmassornas enorma tryck? Ibland när jag inte kan somna ser jag det framför mig. Bilden av tyngdlös sargassotång som oändligt mjukt vajar på havets botten. Och jag tänker att jag måste bli som det … Tyngdlös trots trycket. Sväva, hur omöjligt det än känns.

”En bok lika vacker som havet”
– ExpressenNedladdningar:479
Besök:851

Läs boken Vera i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Vera pdf download
Vera e-bok apple
Vera bok pdf svenska
Vera epub books download
Vera las online bok
svenska Vera pdf
Vera book online
Vera book på svenska
Vera audiobook svenska gratis
Vera pa svenska pdf free download
Vera på svenska pdf
Vera on kindle
Vera epub on ipad
Vera svenska audiobook free
Vera ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *