>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<Utgivningsdatum:2016-11-05
ISBN-10:9789127149656
Språk:Svenska
Format:.epub.mobi.pdf.djvu.txt.fb2.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Filstorlek: 7694,96 KB

En sådan otroligt härlig bok!”

Lantliv

Lättsamt, kunnigt och entusiastiskt. Perfekt till begynnande vinnördar!

M-Magasin

Måste vin vara snobbigt, svårt och exklusivt? Absolut inte hävdar Petter och Alf som bestämt sig för att ta ner vinet på marknivå och göra det tillgängligt för alla. Häng med hem till middagsbordet, ner i vinkällare, ut på krogen och in på Systembolaget. Med Petter och Alf som reseledare utforskar vi vinvärldens alla hörn och gör nyttiga nedslag i vår svenska dryckeskultur. Med passion, nyfikenhet och musik som gemensam drivkraft guidas vi genom provningar, vinfilmer, spellistor, producentbesök och får nya infallsvinklar till bättre matkombos.

En ny generation vetgiriga vinälskare står för dörren och det är dags att begrava bag-in-boxen. Vin ska vara kul!

Petter Alexis Askergren, en av våra mest folkkära artister och textförfattare, upptäckte vinets fantastiska värld och utbildade sig till sommelier 2014. Sedan dess skriver han i tidningen Livets Goda och håller vinprovningar tillsammans med Alf Tumble, till vardags vinskribent i Dagens Nyheter. Alf har tidigare skrivit de kritikerrosade böckerna Vin med adress och Drick! samt producerar den prisbelönta vinpodden Dela en flaska.

”Prestigelöst och trevligt budskap plus att vi får lära oss mycket om vinet och de bästa smakkombinationerna.”
Allt om Vin

”Osnobbig vinkunskap.”
Allt om Mat

”Alf Tumble, vinskribent i Dagens Nyheter, och artisten Petter som även är utbildad sommelier vill ta ner vinet på marknivå och göra det tillgängligt för alla. De guidar till provningar, vinfilmer och hur du kan kombinera vinet med mat.”
Kvälls-Posten

”En sådan otroligt härlig bok! Jag skrattar högt på flera ställen, den här boken är skriven med humor, har oväntade vinklar på det här med vin och den är osnobbig, tillåtande och lärorik. Hur matcha musiken med vinet? Hur spottar man snyggt? Vilken sorts glas? De frågorna får du svar på – och många, många fler.
Lantliv

”..tillsammans försöker de göra vinvärlden mer begriplig. Prylar, ordförståelse, spellistor, vinfilmer och träning är några av de ämnen som ska leda läsaren rätt i en vinvärld som allt för ofta förknippas med snobbism och elitism.”
Dagens Nyheter

Alf Tumble och Petter har skrivit en vinbok ihop. Den tycker jag att alla borde läsa. Vin behöver inte vara så krångligt.
Metro

”Viljan att berätta mer än bara försköna förstärks av Bobo Olssons fotografier, som ibland får en nästan Lars Tunbjörksk känsla över sig i ivern att visa två vinnördars vardag. Här är det oftast långt till de mytiskt mjuka kullarna kring Barolo.”
Gourmet

”Askergren &amp- Tumble delar glatt med sig av favoritviner och favoritdruvor, restips och krogar, bästa mat- och vinkombos (som sträcker sig från OLW-snacks till finmat) och mycket annat. Och jodå, den som vill veta hur vindrickande bäst kombineras med ambitiös träning får goda råd på vägen.”
WoW News

Osnobbig vinkunskap.
Allt om MatNedladdningar:284
Besök:752

Läs boken Vin : så funkar det i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Vin : så funkar det pdf download
Vin : så funkar det e-bok apple
Vin : så funkar det bok pdf svenska
Vin : så funkar det epub books download
Vin : så funkar det las online bok
svenska Vin : så funkar det pdf
Vin : så funkar det book online
Vin : så funkar det book på svenska
Vin : så funkar det audiobook svenska gratis
Vin : så funkar det pa svenska pdf free download
Vin : så funkar det på svenska pdf
Vin : så funkar det on kindle
Vin : så funkar det epub on ipad
Vin : så funkar det svenska audiobook free
Vin : så funkar det ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *