>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<Utgivningsdatum:
ISBN-10:9789155262563
Språk:Svenska
Format:.epub.mobi.pdf.djvu.txt.fb2.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Filstorlek: 5323,16 KB

Vi kan inte skydda oss mot vad som händer i livet. Men vi kan göra förutsättningarna bättre. Jag är så tacksam för att jag haft med mig yogan i många år. För yogan är ett så fantastiskt bra verktyg att ha med sig både när livet är i dur och i moll. Ett ankare att hålla fast i också när det stormar inom mig och utanför yogamattan. För mig gjorde yogan hela skillnaden när jag drabbades av bröstcancer mitt i livet. Med yogan hade jag ett tålamod och en disciplin som gjorde att jag varje dag gjorde någon form av yoga. Och med hjälp av yogans andning kunde jag också andas mig igenom illamåendet av alla cellgifter. Ångesten och rädslan över att kanske inte klara alla behandlingar, att kanske inte överleva, som också alltid fanns där. Jag önskar alla det här verktyget. Jag har alltid tidigare sagt att yogan är min pensionsförsäkring. Idag säger jag att yogan också är min livsförsäkring.

– Karin

”Att yoga är som att göra en fysisk och själslig detox. Man upplever att man både ser klarare och känner sig klarare. Man renas inifrån och ut, vilket i sig är en fantastisk känsla.”

Yoga är ett effektivt verktyg för den som vill leva mer hälsosamt och få en nystart i livet. Här kan du läsa om hur du kan hitta balans och fokus, bli starkare och smidigare samt hantera stress och oro med hjälp av olika övningar, meditation och andning. Rensa och rena kroppen med en yogadetox och lär dig hur du kan äta rätt utifrån vad just din kropp mår bra av. Recepten är indelade i årstidsbundna dagsmenyer och bygger på ayurvedans tankar om hur vår matsmältning bör vara i balans för att vi ska hålla oss friska året runt.

När den välkända hälsoprofilen Karin Björkegren Jones började med yoga var det något som bara klickade. Sedan dess har hon yogat i både nöd och lust. När hon fick en cancerdiagnos 2012 var yogan det ankare som hon kunde hålla fast i, och om det och mycket annat har man kunnat läsa i Karins populära blogg Yoga, mat och meningen med livet. Hon har även nått stora framgångar med sina böcker Knip för bättre hälsa, Frisk och strålande hy på naturlig väg och 21 dagar till ett lättare och friskare liv.Nedladdningar:267
Besök:942

Läs boken Yoga : fysisk och själslig detox i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Yoga : fysisk och själslig detox pdf download
Yoga : fysisk och själslig detox e-bok apple
Yoga : fysisk och själslig detox bok pdf svenska
Yoga : fysisk och själslig detox epub books download
Yoga : fysisk och själslig detox las online bok
svenska Yoga : fysisk och själslig detox pdf
Yoga : fysisk och själslig detox book online
Yoga : fysisk och själslig detox book på svenska
Yoga : fysisk och själslig detox audiobook svenska gratis
Yoga : fysisk och själslig detox pa svenska pdf free download
Yoga : fysisk och själslig detox på svenska pdf
Yoga : fysisk och själslig detox on kindle
Yoga : fysisk och själslig detox epub on ipad
Yoga : fysisk och själslig detox svenska audiobook free
Yoga : fysisk och själslig detox ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *